fb

Философия и методика

Академията

Какво има преди творчеството? Какво предшества създаването? Вдъхновение, усилия, натрупване на знания и умения, предизвикателства и среда за развитие. Това са нашите цели, това предлагаме на всеки, избрал BECA.

Методика

Теорията и практиката са основи на нашите лекции, чрез които младите фотографи ще изграждат свое портфолио и личен стил. Проектите им ще бъдат обсъждани и анализирани от доказани професионалисти, практикуващи фотографи със задълбочено и съвременно артистично съзнание.

Философия

В Академията е дълбоко заложена философията, че фотографията не е просто механизъм, технология или инструмент, а дълбок прочит на света около нас и визуален език на всеки автор.

По примера на първата Ἀκαδημία, ние се обединяваме около идеята за любовта към фотографията и фотографията като любов. Защото познанието е висша форма на любов и стремеж към усъвършенстване.

Ние се стремим да бъдем обединител на съвременната фотографска общност в България и да предоставим нови възможности за обучение, реализация и развитие на талантливи автори.