fbpx

Диплома и сертификати

Придобитите сертификати и диплома от обучението в Академията доказват знанията и уменията, които си усвоил и се ценят в креативните индустрии по света и у нас.

I don`t pretend to be an intellectual or a philosopher. I just look.

— Josef Koudelka

Фотографията трябва да вълнува. Емоцията в очите на зрителя е най-голямото признание.

Ще получа ли сертификат в края на обучението?

След края на всеки завършен модул или кратък интензивен курс, студентите получават автентичен сертификат от Академията. Придобитите сертификати от обучението в Академията доказват знанията и уменията, които си усвоил и се ценят в креативните индустрии по света и у нас.

Кога ще се дипломирам?

При завършване на модул от програма Фотография всеки студент получава определен брой кредити. Успелите да съберaт необходимия брой кредити, ще получат официална диплома от BECA | Before Creating Academy. Дипломата ще доказва уменията и знанията, които са усвоили. Необходимите кредити за дипломиране са 100 кредита.

Как мога да спечеля международна стипендия за обучение?

Академията е създадена по европейски модел на обучение и работи в партньорство с международния факултет по фотография EFTI – Escuela de Fotografía y Cine в Мадрид. Един от нашите студенти, получил диплома за завършена програма Фотография, ще има и възможността да спечели международна стипендия за обучение във факултета в Мадрид. Това ще се случи след представяне на дипломен проект. Той ще бъде оценен от специално сформирано международно жури.

В EFTI вярват, че обменът и мобилността на учениците между международните училища позволява получаване на много ценни знания и културен опит. За целта те предлагат ежегодно рамка за сътрудничество и обмен с други чуждестранни училища в областта на фотографията и киното. Едно от тях е нашата академия BECA | Before Creating Academy.

Дипломата, която издава BECA | Before Creating Academy, не е държавно призната, но бива призната от креативните индустрии по света и у нас.

Искаш ли да бъдеш част от нашата академия?

Запиши се