fbpx

Философия и методика

BECA | Before Creating Academy е фотографска академия, чиято основна цел е откриването и изграждането на автори в областта на фотографията. 

АКАДЕМИЯТА

Какво има преди творчеството? Какво предшества създаването? Вдъхновение, усилия, натрупване на знания и умения, предизвикателства и среда за развитие. Това са нашите цели, това предлагаме на всеки, избрал BECA.

МЕТОДИКА

За нас фотографията не е просто механизъм, технология, или инструмент, а дълбок прочит на света около нас и визуален език на всеки автор. Теорията и практиката са основи на нашите лекции, чрез които младите фотографи ще изграждат свое портфолио и личен стил. Проектите им ще бъдат обсъждани и анализирани от доказани професионалисти, практикуващи фотографи със задълбочено и съвременно артистично съзнание.

ФИЛОСОФИЯ

Самата идея за академия означава, че всички ние изграждаме една общност от фотографи и артисти, която е основана от личности и е за личности.

По примера на първата Ἀκαδημία, ние се обединяваме около идеята за любовта към фотографията и фотографията като любов. Защото познанието е висша форма на любов и стремеж към усъвършенстване.

Искаш ли да бъдеш част от нашата академия?

Запиши се