fb

Фотографията в студио

практически курс по фотография

Лектор
George Todoroff

Продължителност
2 месеца • 8 класа + 2 професионални практики

Статус
Затворен

какво ще научиш?

В най-простия си смисъл студийната фотография се извършва на закрито като фотографът има пълен контрол над всички елементи, които влизат в създаването на изображението. Фотографията в студио, обаче, може да бъде истинско предизвикателство. Необходимото оборудване, присъщата сложност на управлението му, както и много други елементи от процеса на работа в студио, са в основата на професионалната студийна фотография!

Какви са видовете осветление? Какви са техниките при тяхното използване? Как да използваме рисунъка и цветът на светлината?

Този курс ще обхване разнообразни теми от изграждането на студио и техническите настройки на камерата до работа с модел и езика на тялото. Курсът ще бъде в две направления – теория и практика, и ще акцентира на комерсиалната beauty фотография. Ще се научим, как да създаваме изображения, които изискват възможно най-малко постпродукция, но ще отделим нужното внимание и на този процес, като ключова стъпка по финализиране на изображенията.

Ако искаш да разшириш знанията си за фотографията в студио, да се научиш да създаваш уверено невероятни изображения, както и да управляваш творческия процес по работа с модели, гримьори и стилисти, този курс може да бъде началото на твоя професионален творчески път!

ИСКАШ ЛИ ДА УЧИШ фотография?
До крайния срок остават: