fb

Сватбена фотография

курс по фотография

Лектор
Александър Карчински

Продължителност
2 месеца • 16 класа

Статус
Затворен

какво ще научиш?

В световен мащаб сватбената фотография търпи изключително динамично развитие последните деситилетия, главно заради засиления финансов интерес и широкодостъпната фотографска техника. В този жанр фотографите често експериментират и търсят нови методи за задоволяване на желанията на различните клиенти. В този курс ще разгледаме теченията в сватбената фотография в България и по света.

И въпреки, че ще обърнем достатъчно внимание на техническите и организационни аспекти на сватбената фотография, ще акцентираме на влиянието на документалната фотография върху сватбената и на отговарянето на куп важни въпроси като: Изкуство ли е сватбената фотография?, Как да вдъхнем душа и емоция в един сватбен фотографски разказ? и Какво е мястото на етиката в сватбената фотография?

Основната цел на обучението е курсистите да получат ясна представа, как да търсят своя фотографски път и как да стартират и поддържат сватбен бизнес, имайки предвид разнородните особености и аспекти. Малка част от програмата ще бъде посветена на семейната фотография и нейните подвидове.

ИСКАШ ЛИ ДА УЧИШ фотография?
До крайния срок остават: