Екип

Те оставиха следа. Остави и ти своята! 

team-member-img

Димитри Стефанов

основател • директор • лектор

Димитри Стефанов е роден в Плевен през 1987г. Живее в Испания в продължение на 13 години. През 2009 г. завършва магистратура “Документална фотография” във фотографското училище EFTI в Мадрид. Димитри печели редица стипендии, а работата му е публикувана в някои от водещите български и международни списания. През 2011 г. е избран за Майсторският клас Photo Joop Swart, организиран от World Press Photo. Прочети още…

website | instagram

team-member-img

Велина Стефанов

съосновател • изпълнителен директор

Велина Стефанова завършва Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”, специалност Връзки с обществеността. Работи като PR и дигитален маркетинг специалист за телевизионни предавания, сериали и други институции. През 2018г. е мениджър към европейски проект, а от 2017-2019г. е рекламно лице на рекламната кампания на Виваком. През 2020г. Велина работи по организацията и рекламата на самостоятелната изложба “ВИК” на Димитри Стефанов.

facebook | instagram

team-member-img

Антония Баръмова

Връзки с обществеността

Антония Баръмова завършва Информационни фондове на културно-историческото наследство в УНИБИТ през 2012 година и продължава с Креативни комуникации във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”. Отново там получава и следдипломна квалификация по фотография. Работи за няколко стартиращи проекта в различни сфери като Content creator, PR и Copywriter.

facebook | instagram

team-member-img

Валерий Пощаров

лектор

Валерий Пощаров е роден през 1986 г. в семейството на художник и поетеса. Учи Живопис в художествената гимназия, а през 2006-та се установява в Париж, където завършва Пластични изкуства в Сорбоната. Българският културен институт в Париж го номинира за наградата Картие-Бресон. След 35 подредени изложби в различни краища на Европа, Валерий се завръща в България, където избягва всички публични изяви. Снима и рисува по манастири и села из целите Балкани. Негови фотографии са в колекциите на престижни институции.

website | instagram

team-member-img

Свилен Начев

лектор

Свилен Начев е роден през 1979 г. в малкия български град Свищов. Интересува се от фотография още от юношеските си години, но започва да снима улиците през 2011 година. „За мен фотографията е страст, наслада, бягство от обикновеното, начин на документиране на живота и изразяване на себе си.“ От 2017 г. е член на BULB Collective. Свилен Начев е носител и на множество награди, сред които Exibart Street Contest, StreetPhoto San Francisco и др.

flickr | instagram

team-member-img

Пенко Скумов

Лектор

Пенко Скумов е роден през 1978 г. в град Бургас. Започва да се занимава активно с фотография през 1998 г. Съосновател и член на фото група „Наос“, с която организира редица изложби и пленери между 1999 и 2007 година. Учи изкуствознание и история на културата в Нов Български университет. Работи като графичен дизайнер и фотограф повече от 20 години. От 2016 г. започва да снима основно стрийт фотография. От ноември 2018 г. е член на BULB Collective.

flickrinstagram

team-member-img

Александър Карчински

лектор

Александър Карчински е документален сватбен фотограф, роден през 1979г. в град Русе. Завършил е компютърни технологии в Охайо, САЩ, но от 2004г. насам се занимава с фотография. През 2010 започва да снима професионално рекламна, интериорна, семейна, но основно сватбена фотография.

website | instagram

team-member-img

Полина Илиева

Лектор

Полина Илиева е професионален сватбен фотограф. Тя е част от света на фотографията от повече от 5 години и е уловила в кадри повече от 100 сватби. Нейният стил като фотограф се откроява с по-репортажен почерк, който разказва истории. През 2019г. Полина осъществява и първата си авторска изложба с портрети, наречена “Мечтание”.

website | instagram