fbpx

Екип

Нашите лектори оставиха следа. Остави и ти своята! 

team-member-img

Димитри Стефанов

основател • директор • лектор

Димитри Стефанов е роден в Плевен през 1987г. Живее в Испания в продължение на 13 години. През 2009 г. завършва магистратура “Документална фотография” във фотографското училище EFTI в Мадрид. Димитри печели редица стипендии, а работата му е публикувана в някои от водещите български и международни списания. През 2011 г. е избран за Майсторският клас Photo Joop Swart, организиран от World Press Photo. Прочети още…

website | instagram

team-member-img

Велина Стефанова

съосновател • изпълнителен директор

Велина Стефанова завършва Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”, специалност Връзки с обществеността. Работи като PR и дигитален маркетинг специалист за телевизионни предавания, сериали и други институции. През 2018г. е мениджър към европейски проект, а от 2017-2019г. е рекламно лице на рекламната кампания на Виваком. През 2020г. Велина работи по организацията и рекламата на самостоятелната изложба “ВИК” на Димитри Стефанов.

facebook | instagram

team-member-img

Антония Баръмова

Връзки с обществеността

Антония Баръмова завършва Информационни фондове на културно-историческото наследство в УНИБИТ през 2012 година и продължава с Креативни комуникации във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”. Отново там получава и следдипломна квалификация по фотография. Работи за няколко стартиращи проекта в различни сфери като Content creator, PR и Copywriter.

facebook | instagram

team-member-img

Александър Карчински

лектор

Александър Карчински е документален сватбен фотограф, роден през 1979г. в град Русе. Завършил е компютърни технологии в Охайо, САЩ, но от 2004г. насам се занимава с фотография. През 2010 започва да снима професионално рекламна, интериорна, семейна, но основно сватбена фотография.

website | instagram

team-member-img

Ивайло Дончев

Лектор

Фотографът Ивайло Дончев учи документална фотография в Кралската академия на изкуствата в Хага, Нидерландия. Той не спира да следва целите си и се посвещава на това да документира света на екстремните спортове. През годините снима състезания по всякакъв вид екстремни спортове – скейт, сноуборд, bmx и др. и реализира десетки разнообразни проекти и изложби по света. Вдъхновява се от свободата, от адреналина и от чувството да се усеща жив! През 2021г. е обявен за първия лицензиран фотограф на Red Bull в България.

website | instagram

team-member-img

Кирил Станоев

лектор

Кирил Станоев е роден през 1983г. в град София. Работил е в сферата на визуалните изкуства – живопис, графика, комикс, a oт 2009г. се занимава и с фотография. Основна творческа тема в работата му е човекът и в частност портретът във всичките му измерения. Работил му е публикувана в списанията Vogue, Еsquire, Playboy, Maxim и др. Участник e в множество български и международни изложби.

website | instagram

team-member-img

Полина Илиева

Лектор

Полина Илиева е професионален сватбен фотограф. Тя е част от света на фотографията от повече от 5 години и е уловила в кадри повече от 100 сватби. Нейният стил като фотограф се откроява с по-репортажен почерк, който разказва истории. През 2019г. Полина осъществява и първата си авторска изложба с портрети, наречена “Мечтание”.

website | instagram

team-member-img

Надежда Чипева

лектор

Надежда Чипева е име в българската фото журналистика, един от онези неуморни фото репортери, които можем да видим на всяко важно събитие вече години наред. Фотограф, носител на много отличия, включително два пъти получава журналистическата награда „Черноризец Храбър“. Започва кариерата си в в. „Българска фотография“ през 1981 г., след това работи за Българска телеграфна агенция, в. „24 часа“, списание „Сега“, в. „Дневник“ и в. „Капитал“ повече от 20 години. Зад гърба си има няколко изложби у нас и в чужбина.

instagram

team-member-img

Antonio González Caro

Чуждестранен лектор

Antonio González Caro е роден през 1984г. в Испания. Завършва училище по изящни изкуства, но фотографията преобръща неговите цели. Не след дълго заминава за столицата Мадрид, за да учи във фотографското училище EFTI. Завършва магистратура “Документална фотография”, а работата му е публикувана в Lens Culture, PHE и други световни платформи. Фотографията му е призната и излагана в редица международни изложби между 2009 – 2019г.

website | instagram

team-member-img

George Todoroff

лектор

Георги Тодоров открива фотографията през 2008г. Десет години активно снима като през този период преминава през различни проекти и жанрове. От 2017г. насочва своят обектив изцяло към портретната и модна/комерсиална фотография в студио. Работата му е насочена повече към работа и контролиране на изкуствена светлина. Стилът му става все по-разпознаваем заради начина, по който моделира светлината във фотографиите си.

website | instagram

Нашите лектори са признати и уважавани професионалисти, които ще предоставят на всички, желаещи да се докоснат до света на фотографията, възможността да изградят солидна основа от знания и най-вече практически умения.

Искаш ли да бъдеш част от нашата академия?

Запиши се