fbpx

Екип

Те оставиха следа. Остави и ти своята! 

team-member-img

Димитри Стефанов

основател • директор • лектор

Димитри Стефанов е роден в Плевен през 1987г. Живее в Испания в продължение на 13 години. През 2009 г. завършва магистратура “Документална фотография” във фотографското училище EFTI в Мадрид. Димитри печели редица стипендии, а работата му е публикувана в някои от водещите български и международни списания. През 2011 г. е избран за Майсторският клас Photo Joop Swart, организиран от World Press Photo. Прочети още…

website | instagram

team-member-img

Велина Стефанова

съосновател • изпълнителен директор

Велина Стефанова завършва Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”, специалност Връзки с обществеността. Работи като PR и дигитален маркетинг специалист за телевизионни предавания, сериали и други институции. През 2018г. е мениджър към европейски проект, а от 2017-2019г. е рекламно лице на рекламната кампания на Виваком. През 2020г. Велина работи по организацията и рекламата на самостоятелната изложба “ВИК” на Димитри Стефанов.

facebook | instagram

team-member-img

Антония Баръмова

Връзки с обществеността

Антония Баръмова завършва Информационни фондове на културно-историческото наследство в УНИБИТ през 2012 година и продължава с Креативни комуникации във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ “Св. Климент Охридски”. Отново там получава и следдипломна квалификация по фотография. Работи за няколко стартиращи проекта в различни сфери като Content creator, PR и Copywriter.

facebook | instagram

team-member-img

Кирил Станоев

лектор

Кирил Станоев е роден през 1983г. в град София. Работил е в сферата на визуалните изкуства – живопис, графика, комикс, a oт 2009г. се занимава и с фотография. Основна творческа тема в работата му е човекът и в частност портретът във всичките му измерения. Работил му е публикувана в списанията Vogue, Еsquire, Playboy, Maxim и др. Участник e в множество български и международни изложби.

website | instagram

team-member-img

Antonio González Caro

Чуждестранен лектор

Antonio González Caro е роден през 1984г. в Испания. Завършва училище по изящни изкуства, но фотографията преобръща неговите цели. Не след дълго заминава за столицата Мадрид, за да учи във фотографското училище EFTI. Завършва магистратура “Документална фотография”, а работата му е публикувана в Lens Culture, PHE и други световни платформи. Фотографията му е призната и излагана в редица международни изложби между 2009 – 2019г.

website | instagram

team-member-img

Александър Карчински

лектор

Александър Карчински е документален сватбен фотограф, роден през 1979г. в град Русе. Завършил е компютърни технологии в Охайо, САЩ, но от 2004г. насам се занимава с фотография. През 2010 започва да снима професионално рекламна, интериорна, семейна, но основно сватбена фотография.

website | instagram

team-member-img

Полина Илиева

Лектор

Полина Илиева е професионален сватбен фотограф. Тя е част от света на фотографията от повече от 5 години и е уловила в кадри повече от 100 сватби. Нейният стил като фотограф се откроява с по-репортажен почерк, който разказва истории. През 2019г. Полина осъществява и първата си авторска изложба с портрети, наречена “Мечтание”.

website | instagram