fb
Изберете страница

Ти кандидатства успешно за
обучение в Академията!

Надяваме се да оправдаем очакванията ти и да получиш необходимите знания, практически опит и вдъхновение

Какво следва?

 • Разгледай нашата ценова карта с информация за всеки един от курсовете, както и продължителността, с която се провеждат.
 • В края на картата са посочени необходимите данни за заплащане на избрания от теб курс / програма. В основание е необходимо да посочиш своето име и конкретния курс / програма, за който кандидатстваш.
 • Напомняме, че групите в Академията са с ограничен капацитет от 10 човека. Затова ти предлагаме възможността да резервираш своето място в групата като направиш авансово плащане на 50% от цената на обучението, а останалата част е дължима до началото на курса.
 • След успешно извършен банков превод ще получиш имейл за потвърждение, с който приключваш и последната стъпка от записването за обучение.
 • На тази страница можеш да откриеш и график на класовете. При промяна в графика ще бъдеш уведомен/а в кратък срок.
 • След успешно завършване на обучението ще получиш автентичен сертификат на BECA | Before Creating Academy, а при завършена Мастър програма, и диплома, призната от креативните индустрии по света и у нас.
Документална фотография, Асен Величков

Резервирай своето място сега!

Напомняме, че групите в Академията са с ограничен капацитет, затова имаш възможността да резервираш своето място в групата като направиш авансово плащане на 50% от цената на обучението, а останалата част е дължима до началото на курса.

* Мастър програмата по фотография можеш да заплатиш на 4 равни вноски.

Ценова карта

ДАННИ ЗА БАНКОВ ПРЕВОД

IBAN: BG69RZBB91551011753353
БИФОР КРИЕЙТИНГ ООД
Основание: Избрания от Вас курс / програма

бул. Васил Левски 57
+ 359 886 95 05 72

Методика

Класовете се провеждат 2 пъти или 1 път седмично с продължителност 2 астрономически часа. Те са ориентирани в 2 направления: теория и практика. Учениците имат възможност и да осъществяват лична чат кореспонденция с лекторите по всяко време, за да коментират тяхната работа.

График

Сесията стартира от 14 февруари 2022 г., както следва в графика.

,

* При промяна на графика ще бъдете уведомени в кратък срок.

ИНФОРМАЦИЯ, ОТНОСНО ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ПРОВЕЖДАНЕТО НА КЛАСОВЕТЕ В АКАДЕМИЯТА

Във връзка с влезлите в сила противоепидемични мерки, искаме да те уведомим, че достъпът до класовете в Академията ще бъде възможен само с предоставяне на валиден цифров Covid-19 сертификат на ЕС. С него можеш да се сдобиеш по един от следните начини:

 • ваксинация срещу COVID-19;
 • отрицателен резултат от бърз антигенен или PCR тест; 
 • след преболедуване на COVID-19;
Искаме да те уверим, че сме взели под внимание всичко, с което можем да осигурим спокойни и ефективни занятия. Групите в Академията са с ограничен капацитет от 10 човека и с достатъчно пространство, за да се пазим взаимно. Няма ограничения, които да възпрепятстват обучението в Академията. Носенето на маска по време на класовете също е задължително.

 

FAQ

 • Обучението стартира от 14 февруари 2022 г., както следва в графика.
 • Напомняме Ви, че групите са с ограничен капацитет от 10 човека. Класовете се провеждат при спазване на всички действащи наредби на здравното министерство.
 • Продължителността на един клас е 2 астрономически часа.
 • На тази страница можеш да откриеш и график на класовете. При промяна в графика ще бъдеш
  уведомен/а в кратък срок.
 • Програмата на BECA е изцяло съобразена с предизвикателствата, които спохождат образователните системи по цял свят в днешни дни. В случай, че има обстоятелства, които възпрепятстват физическото присъствие на курсистите, те ще имат възможността да продължат обучението си online, докато това е необходимо, след което класовете на живо ще бъдат възобновени.